Kategori | Search, Social

Velkommen til Google+ Brand Pages

Det er nu muligt, at oprette Google+ brand pages som en del af Google Plus. Alle virksomheder har dermed mulighed for at optræde officielt på Google Plus i form af en Google+ brand page.

Da Google lancerede Google Plus tilbage i juli lød det ligeledes, at muligheden for at udvikle Google+ Brand pages – Googles pendant til Facebook Pages – var under udvikling. Ventetiden er ovre – nu har alle mulighed for at oprette Google+ brand pages.

Google ønsker at skabe kontakt mellem virksomheder og produkter – foruden den kontakt, der skabes via personlige relationer på Google+. Der er dermed muligt, at +1′e virksomheder nøjagtigt som det er muligt at “like” virksomheder på Facebook.

Du kan således interagere socialt med de respektive virksomheder på Google+ – direkte via deres Google+ brand pages.

Trickle på Google+
Du har dermed også mulighed for at +1′e Trickle på Google+. Du finder Trickle her.

Oprettelsen af Google+ brand pages tager mindre end 1 minut og bør derfor ikke kræve de store udfordringer.

Der er stadig forholdsvis få funktioner i Google+ brand pages. Sammenlignet med Facebook Fan pages kan Google+ derfor godt virke en smule mangelfuld. Der er dog mange flere funktioner i vente fra Google – og Facebook har som bekendt, også haft noget længere til at udvikle indholdet der.

Funktionerne fra de “almindelige” Google+ profiler er dog ligeledes tilgængelige i Google+ brand pages:

  • Hangouts – muligheden for at connecte via video
  • Circles – muligheden for at inddele profiler i brugerspecificerede grupper

Samtidig vil det inden længe være muligt at linke alle +1 assets – så alle +1′er en entitet modtager vil blive samlet i én total. Uanset om det +1 kommer fra Google+ pages, hjemmesiden, annoncer eller søgeresultater.

Google Direct Connect
Med Google+ Brand pages introducerer Google også Direct Connect. Direct connect er muligheden for at få øjeblikkelig adgang til lige præcis den ønskede Google+ brand page.

Du kan tilgå Direct Connect ved at skrive + foran søgningen. Muligheden er ikke tilgængelig på Google.dk endnu, men hvis du foretager søgningen via Google.com vil du få de respektive Google+ brand pages at se:

Se mere om Google Direct Connect her:

Har den virksomhed du repræsenterer allerede oprettet en virksomhedsprofil som Google+ Brand Page? Hvis ikke kan du starte her.

Google afholder ligeledes et webinar om Google+ – det kan du tilmelde dig her.

Dette indlæg er skrevet af:

avatar

Rasmus Himmelstrup er SEO Director hos Resolution. Rasmus har arbejdet med online markedsføring siden 2001 og dedikeret med SEO siden 2005. Rasmus har en forkærlighed for Search synergier, Social Search og Local Search. Han blogger også på seoanalyst.dk. Find ham på twitter på @rasmusgi eller på Google+.

Kontakt forfatteren her


Se alle indlæg skrevet af (39)


Kommenter

© Omnicom Media Group