Kategori | Search

Nyt Google design: Share box på Google

I sidste uge blev der første gang spottet en ny ændring til designet på søgemaskinen Google. Denne gang er det den såkaldte share box til Google+, som nu er flyttet fra topbaren på Google ned på selve søgeresultatsiden. Igen er det en mindre ændring for det blotte øje, men det er omvendt første gang nogensinde, at Google har valgt at integrere andet indhold på søgeresultatsiden. Det understreger endnu engang, at Google har stort fokus på at øge brugen af Google+.

Nu er ændringen også blevet rullet ud på Google.dk. Nedenfor kan du se forskellen på den gamle topbar og det nye design, hvor share boxen er integreret direkte i siden.

Den nye share box på resultatsiden.

Den gamle share box i topbaren.

Share boxen fremkommer naturligvis kun, når du er logget ind på Google+ (ellers står der ‘Log ind’ samme sted). Nedenfor er en gengivelse af boxen, når den er foldet ud. Den giver direkte mulighed for at dele med dine cirkler. Lige nu fungerer den uafhængigt af indholdet på siden, men mon ikke det bliver en del af den fremtidige funktionalitet? Hvad tror du?

Dette indlæg er skrevet af:

avatar

Frank Aagaard Andersen er General Manager hos Omnicom Media Group. Frank har beskæftiget sig med rådgivning af annoncører i mere end 15 år på OMD, PHD og nu i Omnicom Media Group. Frank beskæftiger sig med alle aspekter indenfor digital markedsføring og har en særlig interesse for blandt andet digital forbrugeradfærd, optimering af webshops, datadrevet medieindkøb og attribuering af digitale effekter. Find ham på Google+

Kontakt forfatteren her


Se alle indlæg skrevet af (136)


Kommenter

© Omnicom Media Group